Frogrun: Early Message!

Het is nog vroeg, maar de eerste vergaderingen naar aanleiding van de Frogrun en ter voorbereiding op de komende editie zijn alweer in volle gang.

We hebben twee prachtige edities gehad van de Frogrun, 2016 en 2017. Met prachtige obstakels, veel vrijwilligers, onmisbare sponsoren en heel veel fanatieke deelnemers!

Maar we willen ook dat de komende editie leuk, uitdagend, gezellig, fantastisch, origineel en legen-wait for it-dary, legendary wordt!

Hiervoor willen we graag iedereen uitnodigen om een bijdrage te leveren aan de Frogrun en met het gouden idee te komen hoe we van de editie van 2018 ook weer een onvergetelijk spektakel te maken. Hoe creatiever hoe beter. Het hoeft ook niet per se verbonden te zijn aan een obstacle run, er mag volledig buiten alle lijntjes, kaders en gebaande wegen gedacht worden.

Heb je ideeën, vragen, opmerkingen, kleine ideetje, grootse plannen of wat dan ook, kom dan op woensdag 29 november om 19.30u naar het huis van Rens (Aan de Capelle 12)(graag even laten weten of je komt via onderstaand mailadres). Je kunt je natuurlijk ook altijd melden bij Rens de Wit, Hanneke Verbruggen of Daisy van de Weem of een mailtje sturen naar frogrun@sjw-rijkevoort.nl.