Bericht van Sinterklaas!

Beste kinderen in Rijkevoort,

Wat fijn dat ik van SJW weer een uitnodiging heb ontvangen om een bezoek te brengen aan Rijkevoort! Op dit moment ben ik in nog in Spanje, en samen met de Pieten druk bezig met het poetsen van de stoomboot, het schrijven van gedichten, het bakken van pepernoten en het inpakken van cadeautjes.

We verheugen ons er nu al ontzettend op om straks samen met alle kinderen in Rijkevoort het sinterklaasfeest te vieren. Elk jaar opnieuw worden we vrolijk begroet door enthousiaste kinderen, ouders en zelfs opa’s en oma’s. Ook dit jaar zullen we weer samen zingen, dansen en pepernoten eten. Omdat ik het natuurlijk ongelofelijk druk heb, zal mijn bezoekje niet zo lang zijn, maar wél heel gezellig!

Ik hoop alle kinderen te mogen begroeten op zondag 25 november om 13.00 uur in de Molenzaal van De Poel.

Vriendelijke groeten,

Sinterklaas

Berichtje van SJW: om Sinterklaas en de Pieten extra welkom te heten, vragen wij jullie om deze kleurplaat zo mooi mogelijk in te kleuren en in te leveren vóór zaterdag 24 november op Kerkveld 41.