SJWizzut 2018

Beste deelnemers aan de SJWizzut 2018,

Leuk dat jullie meedoen aan de SJWizzut 2018! Op zaterdagavond 22 december om 19.00 uur wordt iemand van je team verwacht in De Poel om het vragenboekje af te halen en € 20,- inschrijfgeld contant te voldoen. Om klokslag 19.30 uur worden de vragenboekjes uitgereikt en kunnen jullie elders aan de slag! Tot 23.00 uur krijgen jullie de tijd om alle vragen te beantwoorden en de opdrachten te voltooien. Vóór klokslag 23.00 uur dient het vragenboekje te zijn ingeleverd te zijn bij de organisatie in De Poel.

De prijsuitreiking is niet zomaar een prijsuitreiking, maar een feestavond met band! Op 5 januari speelt vanaf 20.30 uur de band ‘Blind Date’ in De Poel. Kaartjes voor de feestavond worden samen met het vragenboekje uitgereikt (dit aan de hand van het aantal opgegeven groepsleden). Maar… natuurlijk is iedereen welkom! Mensen die niet hebben deelgenomen aan de SJWizzut vragen we om een entreeprijs van € 5,- te betalen.

Verdere instructies volgen op de avond zelf. Mochten er tussentijds nog vragen zijn, neem gerust contact op via sjwizzut@sjw-rijkevoort.nl.

Tot dan!