SJW´s Open Rijkevoortse Knikker Kampioenschappen

Tijdens de Rijkevoortse dag op 15 september zal ook SJW een steentje bijdragen.

Knikkeren is iets wat door generaties lang als kind gedaan werd, maar de kinderen van nu, weten niet eens wat je met een knikker moet doen. Verzamelen omdat je ze mooi vind is één onderdeel van wat je er mee kunt doen. Maar je kunt er natuurlijk ook een heel knikker kampioenschap van maken.

En dat is precies wat er op de Rijkevoortse dag gaat gebeuren!!

Het kampioenschap is vanaf 14.00uur en dit is wat er gaat gebeuren: Schrijf je in als een team bestaande uit één ouder en één kind, dit kan via www.sjw-rijkevoort.nl/knikkeren

Tijdens het kampioenschap knikker je tegen andere teams. Het winnende duo mag zich na het kampioenschap Open Rijkevoortse Knikker Kampioen noemen en mag als vertegenwoordiger van het ORKK naar het Nederlands Kampioenschap Knikkeren in het voorjaar van 2020.