Bericht van Sinterklaas!

Hallo allemaal, 


Sinterklaas heeft een e-mail naar SJW gestuurd, en gevraagd of wij zijn bericht aan jullie door willen geven.

Lieve kinderen, 
Zoals jullie vanaf deze week kunnen zien in het Sinterklaasjournaal, kom ik snel weer naar Nederland. Ik heb erg veel zin om een bezoek te brengen aan de kinderen uit Rijkevoort! Vorig jaar was het een groot gezellig feest. Ik kom samen met mijn Pieten op zondag 24 november naar De Poel om met jullie te zingen, te dansen en pepernoten te eten. Het feest duurt van 13.30 uur tot 15.00 uur. Ik hoop jullie allemaal te zien! Tot dan!
Vele groeten, 
Sinterklaas 


Wij van SJW vinden het een eer om Sinterklaas en de Pieten in Rijkevoort te ontvangen. Samen met jullie willen we zorgen voor een bijzonder welkom. We zouden het leuk vinden als jullie een mooie muts maken (met je naam er op), en deze opzetten tijdens het bezoek van Sinterklaas. Bijvoorbeeld een mijter of pietenmuts. Dat staat extra feestelijk! 


Groetjes, de Sinterklaas-commissie van SJW