Bericht van Sinterklaas aan SJW

Lieve kinderen en ouders, 


Ook dit jaar wil ik, Sinterklaas, graag naar Rijkevoort komen. We hebben ons allemaal te houden aan de corona-maatregelen. Helaas wordt er voor mij geen uitzondering gemaakt. Het is zelfs zo, dat ik extra voorzichtig moet zijn, omdat ik al een oudere man ben. Al voel ik me nog kiplekker hoor! Er komt dus geen Sinterklaasfeest in De Poel zoals jullie gewend zijn.


Om het goed te maken, stuur ik mijn Pieten op pad om jullie allemaal een presentje te bezorgen (op maandag 30 november, dinsdag 1 december of woensdag 2 december tussen 17.00 uur en 18.30 uur). Lijkt het je leuk dat de Pieten bij je aanbellen op één van die dagen, mag je op zaterdag 21 november OF zaterdag 28 november je schoen (met naam, leeftijd en adres) komen zetten in de molen tussen 14.00 uur tot 16.00 uur. Om de corona-regels goed te kunnen naleven, graag maximaal één ouder/begeleider per gezin. 


De Pieten komen dan in de week van 30 november je schoen gevuld thuisbrengen, uiteraard op afstand. Laten we hopen dat volgend jaar weer gezellig met elkaar kunnen feesten in De Poel.

Hou je taai-taai!
Lieve groeten, SJW & Sinterklaas