Update - Sinterklaas in Rijkevoort

Sinterklaas in Rijkevoort!

- update 13 november -

Zoals jullie op televisie hebben kunnen zien hebben Sinterklaas en onze burgemeester een onderonsje gehad en... het gaat door! Op zondag 21 november van 11.00 tot 12.30 uur komt Sinterklaas met twee Pieten zijn verjaardag vieren in Dorpshuis De Poel!

Sinterklaas en de burgemeester hebben afgesproken dat alle volwassenen aan de deur worden gecontroleerd op een geldige QR-code met de CoronaCheck. Het tonen van een ID-bewijs is hierbij ook nodig. Alle volwassenen krijgen een vaste zitplaats.

Voor een kopje koffie of thee en een vrijwillige bijdrage vragen we om contant geld mee te nemen. Dan zorgen Sinterklaas en de Pieten dat de kinderen niet met lege handen naar huis gaan. De ranja is gratis!

We maken er samen een geweldig feest van!

SJW