Kinderen! Tijd voor een onvergetelijk avontuur!

Ben jij klaar om als een echte soldaat te leven? Basisschoolkinderen vanaf groep 3, meld je aan voor een spannend en educatief Legerfestijn!
Gedurende meerdere dagen zul je de sensatie van het legerleven ervaren. Leer essentiële vaardigheden zoals teamwork, discipline en moed, terwijl je deelneemt aan interactieve trainingssessies en leuke spellen, en uiteraard het bouwen van "Base Camp"

Trek je camouflagekleding aan, volg hindernisbanen en neem deel aan boeiende missies. Ontdek de geheimen van het veld, leer jezelf te beschermen en maak nieuwe vrienden die samen met jou de uitdaging aangaan.
Overnacht in een echte legerbasis, waar je kunt genieten van avondactiviteiten, verhalen rond het kampvuur en kamergenoten die je steunen en aanmoedigen.

Wees een held en schrijf je vandaag nog in voor het Legerfestijn voor basisschoolkinderen vanaf groep 3.
Bewijs jezelf en laat zien wat je kunt! Meld je snel aan en maak je klaar voor een avontuur dat je nooit zult vergeten!

Meer informatie over het programma van dit jaar, en belangrijke informatie voor de hele week vindt je via onderstaande link
KLIK HIER!

Team Bouwweek 2023

Schrijf je hieronder in:

Tijdens de bouwweek worden er foto’s gemaakt, welke automatisch online worden geplaatst, mocht u daar bezwaar tegen hebben, verzoeken wij u contact met ons te zoeken.

Ouders / Leiding worden niet ingedeeld bij eigen kinderen.